Nyheder fra Wellness Clinic

Læs de seneste nyheder, opdateringer, tilbud eller udmeldinger her på siden. Du er også velkommen til at besøge vores Facebook profil, eller vores Instagram.

FacebookInstagram
Forside » Nyheder

Jule lukket.

Kære kunder Vi holder lukket fra fredag d 23-12-2022 og åbner igen i det nye år tirsdag d 03-01-2023. Der kan købes gavekort frem til torsdag d 22-12-2022 kl 12. Glædelig jul og godt nytår.  

læs mere

Ny virksomheds aftale

Vi har indgået et massage samarbejde med Stark Sønderborg, velkommen til. En firmaaftale/massageordning med Wellness Clinic er et sundhedstiltag, der generelt giver gladere og sundere medarbejdere.

læs mere

Klinikken åbner igen

Kære kunder Klinikken åbner igen tirsdag d. 06-04-2021, efter Corona nedlukning. Kalenderen er åben igen, så book din tid online her på hjemmesiden eller via sms. Husk at du skal fremvise en negativ Cornona test som er max 72 timer gammel når du kommer til behandling....

læs mere

Covid-19 nedlukning

Som i sikkert alle har hørt i medierne så skal min klinik lukker midlertidigt ned fra mandag d. 21-12-2020 og frem til d 06-04-2021, grundet Covid-19 situationen i Danmark. Når der er givet grønt lys fra regeringen for genåbning, kommer det op Facebook og her på...

læs mere

Ny virksomhedsaftale

Vi har indgået et massage samarbejde med Frøs Sparekasse, velkommen til. En firmaaftale/massageordning med Wellness Clinic er et sundhedstiltag, der generelt giver gladere og sundere medarbejdere.

læs mere

Ny virksomhedsaftale

Vi har indgået et massage samarbejde med ES brolægger, velkommen til. En firmaaftale/massageordning med Wellness Clinic er et sundhedstiltag, der generelt giver gladere og sundere medarbejdere.

læs mere

Ny virksomhedsaftale

Vi har indgået et massage samarbejde med Retten i Sønderborg, velkommen til. En firmaaftale/massageordning med Wellness Clinic er et sundhedstiltag, der generelt giver gladere og sundere medarbejdere.

læs mere

Klinikken åbner onsdag d. 22-04-20

Kære kunder Så er retningslinjer på plads og jeg er klar til at åbne onsdag d. 22-4-20. Retningslinjerne ser således ud: - Mød max 5 min. før aftalte tid. - Mød så vidt muligt op alene. - Mød IKKE op uden aftale. - Medbring venligst selv 1 stk lagen og 1 stk...

læs mere