Firmaaftale med Wellness Clinic

En firmaaftale/massageordning kan være til stor gavn for medarbejdere inden for mange forskellige brancher og med mange forskellige arbejdsformer, hvad enten der er tale om stillesiddende kontorarbejde eller arbejde med tunge løft.

Få et tilbud
Forside » Kontakt » Firmaaftale

Firmaaftale

Firmaaftale med Wellness Clinic er et sundhedstiltag, der generelt giver gladere og sundere medarbejdere.

En firmaaftale/massageordning kan være til stor gavn for medarbejdere inden for mange forskellige brancher og med mange forskellige arbejdsformer, hvad enten der er tale om stillesiddende kontorarbejde eller arbejde med tunge løft. Når vi hver dag foretager de samme, ofte ensformige, bevægelser, kan der hurtigt opstå arbejdsrelaterede skader eller anspændthed bestemte steder i kroppen. Ligeledes kan en stressfuld hverdag sætte sine dybe spor i kroppen. Massagen  forebygger og afhjælper:

Spændinger i kroppen, stress, nakke- og skuldersmerter, hovedpine, myoser og overbelastede muskler.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du kan bruge vores firmaaftale i din virksomhed eller i vores klinikken, så send en mail i dag til wellnessclinic6400@gmail.com ,brug vores kontaktformular her på siden eller ring på tlf. 28 73 28 29

Har arbejdet som massør for: Falck Healthcare ved Als Kiropraktorcenter fra 2007-2019.

Få et uforpligtende tilbud

I er altid velkommen til at anvende vores kontaktformular herunder. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et tilbud, og forsøge at imødekommer jeres valg.

Firmaaftale
Indtast det højeste antal behandlinger der kan forekomme samme dag.