Forside » Nyheder » Klinikken holder lukket grundet COVID-19.

Klinikken holder lukket grundet COVID-19.

12. marts - 2020 | Nyhed

Opdatering d.17-04-20

Kære kunder
Jeg har fået lov til at åbne fra mandag d. 20-04, men jeg er ikke pålagt at åbne før d.11-5.
Klinikken åbner IKKE før der er kommet nogle retningslinjer fra min branche forening, for hvordan genåbningen gøres forsvarlig, og jeg kan leve op til disse krav.
Jeg er massør, ikke Sundhedsstyrelsen. Det er ikke op til mig at sjusse mig frem til hvad der er god hygiejne, hvilke behandlinger jeg må lave og hvor meget rengøring der skal til for at undgå at smitte mine kunder eller mig selv og min familie.
Jeg ved der er mange der gerne vil have en tid, men jeg går ikke på kompromi med jeres og min egen sundhed, det er det der er vigtigst for mig
Jeg håber på jeres forståelse og tålmodighed. Så snart der er nyt kontakter jeg alle dem så har ringet i dag og der bliver også slået nyt op her Facebook og www.wellnessclinic.dk
Rigtig god weekend

Opdatering d.06-04-20
Lukning af klinikken er forlænget til 10-05-20

Opdatering d.24-03-20
Klinikken holder midlertidigt lukket frem til d.13-04-20

Som følge af regeringens udmelding i går aftes d.11-3/20 lukker klinikken midlertidigt fra i dag d 12-3/20 og de næste 14 dage.
Jeg skal nok holde jer opdateret her på siden og på Facebook.
Håber på jeres forståelse 😊

Udmelding af min Brancheforening:

BFM´s officielle anbefaling til alle medlemmer der driver klinik, er at følge regeringens anbefalinger. Det betyder at vi anbefaler at alle behandlinger udskydes i 14 dage. Og rette sig efter nye tilpasninger fra regeringen.